Vragen?

+32 496 38 64 23

Mix Lijn

De M-Line is een compact opbergmodule met een sterk, hybride ontwerp. Het is opgebouwd uit aluminium, kunststof en staal, wat van de M-Line een licht inbouwsysteem maakt. Verder zijn alle elementen behandeld met een keramisch-achtige poederlaklaag, waardoor de inrichting ook bestendigd is tegen beschadigingen en roestvorming.

M|Line

Voor iedere bedrijfswagen biedt Féno een passende oplossing. Wij werken met een lichtgewicht modulaire inrichting en verzorgen ook modules & inrichtingen op maat. Door de modulaire opbouw kunt u uw ideale inrichting samenstellen met precies de schappen, lades en ruimtes die u nodig heeft.

Ons assortiment

Prijsaanvraag

Meer over ons weten?

Kom bij ons langs op afspraak.

Wat maakt ons uniek?

De diverse modules van Féno worden opgemaakt uit hoogwaardige, lichtgewicht materialen.

Duurzaam

Bij Féno werken we aan duurzaamheid door enkel gebruik te maken van recycleerbare materialen. 

Diverse reeksen

Féno biedt 2 standaard reeksen aan: de B-Line en de M-Line.

Zelf samen te stellen

De bedrijfswageninrichtingen kunnen eveneens helemaal zelf samengesteld worden. 

Onze inbouwsystemen

Met de B-Line biedt Féno een Basic inrichtingsmodule aan waarbij enkel gebruik gemaakt wordt van lichtgewicht en recycleerbare materialen. 

Meer weten

De M-Line is een compact opbergmodule met een sterk, hybride ontwerp. Het is opgebouwd uit aluminium, kunststof en staal, wat van de M-Line een licht inbouwsysteem maakt. 

Meer weten

Door het combineren van roestvast staal met aluminium, is Féno in staat om met de X-Line het lichtste bedrijfswagen inbouwsysteem op de markt te plaatsen.

Meer weten